Početna
 
  Kontakt
  
  O nama
  
  Foto album
  
  Zapisi sa Putovanja
  
  Jagodina Info
 
  Dokumenta
 
  Kursna Lista Komercijalne Banke
 
  Galerija Slika i Suvenira - NOVO !!!
 
  Statistika

Jagodina Smeštaj


Turistička
agencija
KOLUMBO JE OTKRIO AMERIKU A VI OTKRIJTE TURISTIČKU AGENCIJU ''COLUMBO''   .

OSNOVANO 1995. / ESTABLISHED 1995.
 
 

 

ISTANBUL - ROMANTIČNA PRESTONICA NA DVA KONTINENTA

 

1.dan 11.08.21. sreda - Polazak iz Čačka u 14h30,iz G.Milanovca u 15h,iz Jagodine u 17h00. Vožnja pored Niša, i Pirota, prelazak državne granice... Noćna vožnja kroz Bugarsku sa usputnim pauzama za odmor...

2.dan 12.08.21. četvrtak - Dolazak u Istanbul u jutarnjim satima. Obilazak grada - panoramsko razgledanje sa vodičem: panorama istorijskog dela grada, silazak na Bosfor, Zlatni rog, most Galata, Dolmabahče, moderni kvartovi grada Taksim i Bejolu... Povratak u stari deo grada, smeštaj u hotel. Slobodno vreme… Predlažemo šetnju do čuvene Kapali Čaršije... Noćenje.

3.dan 13.08.21. petak - Doručak. Fakultativni obilazak najužeg istorijskog jezgra grada: Hipodrom, Plava džamija (Sultan Ahmed), Aja Sofija, Topkapi palata - rezidencija turskih Sultana.. Šetnja kroz burnu istoriju nekadašnje velike Otomanske imperije... Slobodno popodne... Fakultativni program: vidikovac Pjer Loti i minijatur park... Večernji fakultativni program – tursko veče u jednom od nacionalnih restorana sa večerom, muzičkim programom i trbušnim plesom... Noćenje.

4.dan 14.08.21. subota - Doručak. Celodnevni fakultativni izlet na Prinčevska ostrva u pratnji lokalnog vodiča Odlazak autobusom do pristaništa, vožnja brodom do arhipelaga koji čine devet ostrva od kojih je najveće Bujukada. Na gotovo svim ostrvima se nalaze pravoslavni manastiri koji su korišćeni kao egzil pretendenata na carski presto... Po završetku obilaska slobodno vreme... Povratak u hotel u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme, noćenje.

5.dan 15.08.21. nedelja - Doručak. Prepodnevni fakultativni program krstarenje Bosforom, najlepse palate i najvrednije spomenike iz istorije ovog grada koji leži na dva kontinenta... Posle vožnje brodom šetnja do čuvene egipatske pijace - najlepši začini, čajevi, kafa... živopisni most Galata sa bezbroj restorana... Fakultativni program: palata Dolmabahče... Polazak iz Istanbula u popodnevnim satima. Vožnja preko Bugarske, noćna vožnja...

6.dan 16.08.21. ponedeljak - Dolazak u Jagodinu / G.Milanovac / Čačak u jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 129,-Eura/dinara
SPECIJALNA CENA: 109,-Eura/dinara ( za prijave do 25.06.2021.)Aranžman sadrži: prevoz modernim turističkim autobusom sa pratećom opremom (visokopodni ili dabldeker u zavisnosti od broja putnika - klima, CD, DVD… ), 3 noćenja
sa doručkom (buffet) u hotelu 3* u Istanbulu, usluge lokalnog vodiča za obilazak Istanbula 2-og dana, usluge licenciranog vodiča za vreme putovanja, hotelske takse I troškove organizacije.

NAPOMENA: Minimum 45 osoba. U cenu nisu uracunati troškovi ulaznica i fakultativni sadržaji, individualni troškovi i polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja (760,00 din. 18-70 godina).
Za putovanje u Tursku za državljane R Srbije je obavezan važeci crveni biometrijski pasoš,za maloletne je obavezan pasoš i saglasnost roditelja koji ne putuje sa detetom.

VAŽNE NAPOMENE:
ZA ULAZAK U TURSKU NEOPHODNA JE POTVRDA NADLEŽNOG ORGANA O POTPUNOJ VAKCINACIJI BILO KOJOM VAKCINOM ( MIN.14 DANA PRE ULASKA U TURSKU) ILI PCR TEST NE STARIJI OD 72h PRE ULAZA U TURSKU!
OBAVEZNA REGISTRACIJA ZA HES KOD U ROKU OD 72h PRE ULASKA U TURSKU!
ROK VAŽNOSTI PASOŠA MINIMUM DO 01.03.2022.!

Cene fakultativnih izleta (minimum 25 prijavljenih putnika za realizaciju):
obilazak Hipodrom - Plava džamija - Aja Sofija - Topkapi palata (bez harema ) 40,-Eura (ulaznice i vodič),
poludnevni izlet na Prinčevska ostrva 35,-Eura (prevoz do/od luke, brod, lokalni vodič i vožnja po ostrvu),
vožnja brodom po Bosforu 20,-Eura (brod i vodič 1h45 ),
Tursko veče u restoranu 30,-Eura (program,večera I 2 pića)
Dolmabahče palata 30,-Eura (ulaznica), Pjer Loti I Minijaturk park 15,-Eura,

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner Iskra travel Istanbul.

OPIS SMEŠTAJA – opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera
Hotel 3* Nalazi se u starom istorijskom jezgru (Laleli, Aksaraj, Fatih…), u trgovačkoj i turističkoj zoni, u blizini Kapali čaršije. Hotel ima aperitiv bar, restoran… Sobe su 1/2 i 1/2 + 1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV, telefonom, mini barom… Tačan naziv hotela biće poznat min. 7 dana pre polaska.. Jednokrevetne sobe na upit sa doplatom 60,-Eura/dinara.

Plaćanje: 30% prilikom prijave za put,ostatak do min. 7 dana pre polaska. Mogućnost plaćanja čekovima na rate bez kamate - 40% avans + 2 rate deponovanim čekovima građana sa datumima 30 I 60 dana od datuma realizacije putovanja. Čekovi se deponuju 7 dana pre polaska. Mogućnost plaćanje putem administrativne zabrane na 4 rate.
Obračun za Euro po srednjem kursu NBS na dan uplate / fakturisanja.
Sastavni deo ovog programa putovanja su Opšti uslovi putovanja organizatora
putovanja Travellino DOO Licenca A 10 - OTP 456/2020, broj programa 006/2021.

Krajnji rok za prijavu: do 15.07.2021. ili do popune mesta


TERMIN PUTOVANJA: 11. - 16. AVGUST 2021. 

 

 ĐORĐEVIĆ-COLUMBO TRAVEL AGENCY D.O.O. | Lole Ribara 2/1 | tel/fax: 035/8-220-824 ; 065/220-82-40 | email

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik