Početna
 
  Kontakt
  
  O nama
  
  Foto album
  
  Zapisi sa Putovanja
  
  Jagodina Info
 
  Dokumenta
 
  Kursna Lista Komercijalne Banke
 
  Galerija Slika i Suvenira - NOVO !!!
 
  Statistika

Jagodina Smeštaj


Turistička
agencija
KOLUMBO JE OTKRIO AMERIKU A VI OTKRIJTE TURISTIČKU AGENCIJU ''COLUMBO''   .

OSNOVANO 1995. / ESTABLISHED 1995.
 
 

 


PARIZ - BLED

1.dan Polazak iz Beograda u 06h00. Vožnja preko Hrvatske, dolazak na Bled u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za šetnju pored jezera, do starog grada, za uživanje u čuvenim bledskim krem pitama… Odlazak u hotel u okolini Bleda, smeštaj. Slobodno vreme… Noćenje.

2.dan Rani jutarnji polazak za Francusku, vožnja preko Austrije i Nemačke… Ulazak u Francusku u popodnevnim satima, vožnja pored Strazbura i Remsa… Dolazak u Pariz u večernjim satima. Smeštaj u hotel, noćenje.

3.dan Doručak. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: Republika, veliki bulevari, stara Opera, trgovi Vandom i Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, most Aleksandra III-eg,Luvr, Latinski kvart sa bulevarima Sen Žermen i Sen Mišel, Panteon, ostrvo Site sa Bogorodičinom crkvom – Notr Dam… Slobodno vreme… Večernji program sa vodičem - odlazak metroom do Monmartra-Mulen Ruž, trgovi Emil Gudo i Tertr, crkva Svetog Srca, panorama grada... Noćenje.

4.dan Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do Versaja, individualni obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV-og-veliki apartmani I parkovi... Povratak u Pariz u popodnevnim satima, Ajfelova kula individualno, fakultativni program- vožnja brodom po romantičnoj Seni, slobodno vreme na Jelisejskim poljima... Noćenje.

5.dan Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare, obilazak dvoraca koje su gradili kraljevi od XIII-og do XVI-og veka, priča o velikim graditeljima, istoriji ove zemlje od Luja XII-og i Fransoa I-og do Napoleona Bonaparte... Veličanstveni dvorac Bloa, roma- ntični Šenonso, grandiozni Šambor... Povratak u Pariz u večernjim satima, noćenje.

6.dan Doručak. Check out iz hotela, slobodan dan u gradu za individualni program-šetnja sa vodičem, Latinski kvart, šoping u ulici Rivoli, obilazak muzeja Luvr i Orsej... ili individualni odlazak u Diznilend-dan u svetu mašte i bajki... Polazak iz Pariza u kasnim popodnevnim satima. Voznja preko Nemačke - noćna vožnja...

7.dan Vožnja preko Austrije i Mađarske, dolazak u Beograd u kasnim popodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 325,-Eur/dinara

Aranžman obuhvata: prevoz modernim turističkim autobusom na relaciji po programu, 1 noćenje u hotelu 3* u okolini Bleda, 4 noćenja sa doruckom u hotelu 3* u Parizu - Portes na liniji metroa, usluge licenciranog vodiča za vreme putovanja i obilazak Pariza, troškove organizacije putovanja, hotelske takse, drumarine, dozvole i poreze.

NAPOMENA: Minimum 45 osoba po autobusu. U cenu nisu uračunati troškovi fakultativnih izleta, ulaznice za muzeje i lokalitete, polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja, karte za gradski prevoz i lični troškovi. Jednokrevetne sobe na upit sa doplatom 150,-Eur/din.

Cenovnik fakultativnih izleta i ulaznica u posebnom dodatku kao i uslovi Covid 19 za ulazak u muzeje, dvorce, zabavne parkove.

Hoteli 3*: Pariz Portes – Ibis, Campanile I slični na liniji metroa, Slovenija- hotel Grajski dvor Radovljica, hotel Krek Lešće i slični.

Smeštaj u dvokrevetnim sobama, standardno opremljenim TWC, TV i telefon. Doručak u hotelu u Parizu je buffet slano-slatki (prilagođeno Covid 19 regulativi).

Tačno ime hotela znaće se na 15 dana pre polaska o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da se jave agenciji radi promene Ugovora o putovanju i dobiju novi Ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Informaciju o tačnom vremenu i mestu polaska putnici će dobiti 5 dana pre datuma polaska.

*- PREVOZ - visokopodni ili dabldeker autobus u zavisnosti od broja putnika, kompletno opremljen za takvu vrstu putovanja (klima, čajna kuhinja, TV, CD, DVD, WC...). Raspored sedišta u autobusu po redosledu prijave. Pauze tokom putovanja na svakih 3,5-4h zavisno od uslova na putu.

Cena je iskazana u Eurima, uplate u dinarima, obračun po srednjem kursu za Euro kod NBS na dan uplate. Plaćanje: 30% prilikom prijave, ostatak na min. 10 dana pre polaska. Mogućnost plaćanja 2 rate po 10% deponovanim čekovima građana na 30 i 60 dana od datuma polaska ili putem administrativne zabrane.

COVID 19 – USLOVI ULASKA FRANCUSKU (na dan 28.06.2021.)
COVID-19: dernières informations et FAQ - La France en Serbie (ambafrance.org)

Na teritoriju Republike Francuske mogu ući osobe vakcinisane bilo kojom od 4 vakcine odobrene u EU (Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Johnson & Johnson) uz obavezan
dokaz o vakcinaciji i minimum 2 nedelje od druge doze vakcine.

Osobe koje su vakcinisane vakcinama Sinofarm ili Sputnik ili nisu vakcinisane mogu ući na teritoriju Republike Francuske uz obavezan NEGATIVAN PCR ili Antigenski test ne stariji od 72h od ulaska u Francusku.

DOKAZ O VAKCINACIJI JE OBAVEZAN ZA SVE VAKCINISANE OSOBE!

Isti uslovi važe i za maloletne osobe koje putuju u pratnji odrasle osobe, vakcinisane ili ne!

Za SVE putnike je OBAVEZNO popunjavanje Izjave kojom se prihvataju uslovi ulaska i boravka na teritoriji Republike Francuske.
Attestation de déplacement et de voyage / L'actu du Ministère / Actualités - Ministère de l'Intérieur (interieur.gouv.fr)

Za vreme putovanja kao i za vreme boravka u inostranstvu obavezno je poštovanje svih mera države u kojoj se nalazite protiv Covid 19 !
OBAVZNO je nošenje maske u zatvorenom prostoru (autobus, zajedničke prostorije hotela, muzeji, dvorci, lokaliteti, gradski prevoz…).


Krajnji rok za prijavu: do min. 15 dana pre termina polaska ili do popune mesta.

Svi ostali uslovi po Opštim uslovima putovanja organizatora Travellino DOO Beograd, Licenca OTP 456/2020 kat. A 10, broj programa.TERMIN PUTOVANJA: 01.- 07.08.2021. ; 20.- 26.09.2021. 

 

 ĐORĐEVIĆ-COLUMBO TRAVEL AGENCY D.O.O. | Lole Ribara 2/1 | tel/fax: 035/8-220-824 ; 065/220-82-40 | email

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik